Příspěvky


Obsah:


Formát příspěvků

Příspěvky budou recenzovány členy programového výboru. Tématicky by měly spadat do témat konference Objekty 2006 uvedených zde. O přijetí bude na základě recenzí rozhodovat programový výbor.

Maximální rozsah je 16 stran. Příspěvky mohou být v českém, slovenském, nebo anglickém jazyce, ve formátu RTF, PDF, nebo PostScript. Pro finální podobu příspěvku je nutno použít styl LNCS, přístupný (ve verzích pro LaTeX nebo MS Word) na adrese www.cs.vsb.cz/objekty/2006/styl, nebo přímo na stránce Springer Verlag.

Postery

V konferenčním sále budou vystaveny postery. Jsou vítány především výsledky výzkumu doktorandů a mladých pedagogů a představení zajímavých objektových technologií. Maximální možný rozměr posteru je formát 120x70 cm orientovaný na výšku. V programu konference bude vyhrazen čas k prezentaci autorů posterů. Pokud autoři pošlou v termínu článek, bude otištěn spolu s přednáškami ve stejném sborníku konference.

Definitivní verzi článku pak do 6.11.2006. Pro zaslání použijte WWW formulář http://www.cs.vsb.cz/objekty/2006/form/objekty2006.

Vybrané příspěvky budou zařazeny do sborníku konference. Podmínkou je registrace alespoň jednoho z autorů.


Publikace příspěvků

Plné texty přijatých příspěvků budou zařazeny do sborníku konference.